Bizim Mekan Mobil Chat Sohbet Muhabbet


18 Eylül 2015 Cuma

Kahramanmaraş Sohbet Odalari


Kahramanmaraş sohbet chat odamız kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz bir ortamdır. Yeni dostluklar edinmek, hoşça vakit geçirmek isteyenler için açılmış sayfamızda, dilediğinizce sohbet edebilirsiniz. Kahramanmaraş sohbet chat odamız sizlere bedava sohbet imkanı sunmakla beraber, hiç bir üyelik istememektedir. Sunucumuz içerisinde Radyo dinlemek ve arkadaşlarınıza müzik armağan edebilirsiniz. Süper dj kadrosu ile sizlere hizmet vermektedir. Ayrıca Oyun, Yarisma Kelime gibi odalarımızda hep eğlenip hemde oyun oynayabilirsiniz. Türkiye’nin her yerinden, her yöresinden insanlarla arkadaşlık kurabilirsiniz birlikte vakit geçirebilirsiniz.. Kahramanmaraş, Akdeniz Bölgesi'nde yeralan, dondurma, biber ve tarhanasıyla bilinen bir ildir. Kurtuluş Savaşı sırasında Fransız işgalcilere karşı verdiği yerel mücadeleden dolayı TBMM tarafından istiklal madalyası verilen tek ildir. Yine bu kararla Maraş olan eski adı, Kahramanmaraş olarak değiştirilmiştir. Şairlerimizden Gülten Akın Maraş halkı için "Adamın su gibi akanıdır Maraşlı" demiştir.
Ünlü Osmanlı seyyahı Evliya Çelebi, ise Seyahatnamesinde Maraş halkı için, "Kelimatları lisan-ı Türkidir ve ekseriya halkı Türkmendir" der. Maraş ve çevresi başta Oğuzların Avşar, Bayat ve Beydili boyları çoğunlukta olmakla birlikte hemen hemen 24 Oğuz boyunun tamamı mevcuttur.. Kahramanmaraş Sohbet odamızda, Kahramanmaraş hakkında daha geniş bilgiye sahip olabilir, Kahramanmaraş kızları ve Antalya erkekleri ile tanışabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurup kalıcı dostluklara yelken açmak isteyenler için harika bir ortam olan sunucumuz, her gün onlarca kişinin tanışmasına vesile olmaktadır. Tamamen kullanıcı memnuniyetine bağlı olarak hizmet veren sohbet odalarımızda, gönül rahatlığı ile sohbet edebilirsiniz. Samimi içten dostluğun, arkadaşlığın ve kim bilir aradığınız aşki bulmak için daha fazla beklemeyin sitemize giriş yapın. Hepinizi sitemize bekliyoruz hayırlı chat, sohbetler diler ve keyifli müzik dinlemeler dileriz. Sağlık ve mutluluklar dileriz ayrıca bizleri tercih ettiginiz için sizlere minnettarız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
BizimMekan Sohbet Odaları, BizimMekan Chat Kanalları, BizimMekan Muhabbet Siteleri! BizimMekan - BizimMekan Sohbet - Rss